Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Bardhyl Meta

Bardhyl Meta

  • PartiaLIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)
  • Grupi ParlamentarLDK (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseV
  • Komisionet Komisioni për Buxhet dhe Financa
  • Numri total i votave7,694
  • Më së shumti votaPrishtinë (2,528)

Pjesëmarrja në seanca plenare

84%

83 nga 98 seanca

Rangimi: i 20-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

55 nga 55 votime

Rangimi: i 1-ri

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet