Pyet Deputetin

Mandati i deputetit buron nga vota e lirë e qytetarëve, ndaj të cilëve edhe duhet të jetë përgjegjës dhe llogaridhënës.

Këtu, ju qytetarë dhe zgjedhës mund të komunikoni dhe të adresoni tek të zgjedhurit tuaj çështjet dhe brengat e juaja!

Pyetja e fundit

 • 07/04/2017 Pyet: Shqipron Komuna: Ferizaj Për deputeten/in: Visar Ymeri if (Model.LastQuestion.IsDialog) { Pyetje per dialogun }

  Deputeti Ymeri a mund të më tregoni se çka dalloni ju si parti prej partive të tjera, pse ne duhet t'iu votojmë juve para partive të tjera, dhe çka i'u bën juve si parti me demokratike se partitë e tjera?

Të gjitha pyetjet

Përgjigjet e deputetëve

Mbyll detajet
38 %

31 përgjigje nga 82 pyetje gjithsej

Përgjigjet e deputetëve sipas partisë

Mbyll detajet

Lista e deputetëve

Filtro
  Emri dhe Mbiemri Pjesëmarrja në seanca plenare Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

  Kadri Veseli

  Kadri Veseli

  Kadri Veseli

  PDK/PD/LB/PSHDK/PK
  Pyet
  94 %
  0 %
  100 %

  Fatmir Xhelili

  Fatmir Xhelili

  Fatmir Xhelili

  PDK/PD/LB/PSHDK/PK
  Pyet
  93 %
  0 %
  100 %

  Elmi Reçica

  Elmi Reçica

  Elmi Reçica

  PDK/PD/LB/PSHDK/PK
  Pyet
  98 %
  0 %
  100 %

  Rafet Rama

  Rafet Rama

  Rafet Rama

  PDK/PD/LB/PSHDK/PK
  Pyet
  91 %
  0 %
  92 %

  Raif Qela

  Raif Qela

  Raif Qela

  PDK/PD/LB/PSHDK/PK
  Pyet
  98 %
  0 %
  96 %

  Agim Aliu

  Agim Aliu

  Agim Aliu

  PDK/PD/LB/PSHDK/PK
  Pyet
  94 %
  100 %
  100 %

  Fadil Beka

  Fadil Beka

  Fadil Beka

  PDK/PD/LB/PSHDK/PK
  Pyet
  99 %
  0 %
  96 %

  Labinotë Demi-Murtezi

  Labinotë Demi-Murtezi

  Labinotë Demi-Murtezi

  PDK/PD/LB/PSHDK/PK
  Pyet
  99 %
  0 %
  98 %

  Sala Berisha-Shala

  Sala Berisha-Shala

  Sala Berisha-Shala

  PDK/PD/LB/PSHDK/PK
  Pyet
  96 %
  0 %
  92 %

  Bekim Haxhiu

  Bekim Haxhiu

  Bekim Haxhiu

  PDK/PD/LB/PSHDK/PK
  Pyet
  89 %
  0 %
  97 %

  Xhavit Haliti

  Xhavit Haliti

  Xhavit Haliti

  PDK/PD/LB/PSHDK/PK
  Pyet
  85 %
  0 %
  73 %

  Fatmir Shurdhaj

  Fatmir Shurdhaj

  Fatmir Shurdhaj

  PDK/PD/LB/PSHDK/PK
  Pyet
  100 %
  0 %
  100 %

  Abdyl Ymeri

  Abdyl Ymeri

  Abdyl Ymeri

  PDK/PD/LB/PSHDK/PK
  Pyet
  96 %
  100 %
  78 %

  Adem Grabovci

  Adem Grabovci

  Adem Grabovci

  PDK/PD/LB/PSHDK/PK
  Pyet
  95 %
  0 %
  100 %

  Shukri Buja

  Shukri Buja

  Shukri Buja

  PDK/PD/LB/PSHDK/PK
  Pyet
  79 %
  0 %
  91 %

  Zenun Pajaziti

  Zenun Pajaziti

  Zenun Pajaziti

  PDK/PD/LB/PSHDK/PK
  Pyet
  92 %
  0 %
  96 %

  Agim Çeku

  Agim Çeku

  Agim Çeku

  PDK/PD/LB/PSHDK/PK
  Pyet
  83 %
  0 %
  99 %

  Naim Fetahu

  Naim Fetahu

  Naim Fetahu

  PDK/PD/LB/PSHDK/PK
  Pyet
  97 %
  0 %
  100 %

  Nuredin Lushtaku

  Nuredin Lushtaku

  Nuredin Lushtaku

  PDK/PD/LB/PSHDK/PK
  Pyet
  77 %
  0 %
  96 %

  Besim Beqaj

  Besim Beqaj

  Besim Beqaj

  PDK/PD/LB/PSHDK/PK
  Pyet
  83 %
  0 %
  100 %

  Nezir Çoçaj

  Nezir Çoçaj

  Nezir Çoçaj

  PDK/PD/LB/PSHDK/PK
  Pyet
  95 %
  0 %
  98 %

  Gëzim Kelmendi

  Gëzim Kelmendi

  Gëzim Kelmendi

  Pa Parti
  Pyet
  85 %
  0 %
  -

  Bislim Zogaj

  Bislim Zogaj

  Bislim Zogaj

  PDK/PD/LB/PSHDK/PK
  Pyet
  96 %
  100 %
  100 %

  Mexhide Mjaku-Topalli

  Mexhide Mjaku-Topalli

  Mexhide Mjaku-Topalli

  PDK/PD/LB/PSHDK/PK
  Pyet
  100 %
  0 %
  98 %

  Flora Brovina

  Flora Brovina

  Flora Brovina

  PDK/PD/LB/PSHDK/PK
  Pyet
  89 %
  0 %
  94 %

  Blerta Deliu-Kodra

  Blerta Deliu-Kodra

  Blerta Deliu-Kodra

  PDK/PD/LB/PSHDK/PK
  Pyet
  91 %
  50 %
  97 %

  Selvije Halimi

  Selvije Halimi

  Selvije Halimi

  PDK/PD/LB/PSHDK/PK
  Pyet
  96 %
  100 %
  99 %

  Margarita Kadriu-Ukelli

  Margarita Kadriu-Ukelli

  Margarita Kadriu-Ukelli

  Pa Parti
  Pyet
  71 %
  0 %
  -

  Xhevahire Izmaku

  Xhevahire Izmaku

  Xhevahire Izmaku

  PDK/PD/LB/PSHDK/PK
  Pyet
  98 %
  100 %
  96 %

  Luljeta Veselaj-Gutaj

  Luljeta Veselaj-Gutaj

  Luljeta Veselaj-Gutaj

  PDK/PD/LB/PSHDK/PK
  Pyet
  97 %
  0 %
  99 %

  Safete Hadërgjonaj

  Safete Hadërgjonaj

  Safete Hadërgjonaj

  PDK/PD/LB/PSHDK/PK
  Pyet
  77 %
  0 %
  98 %

  Ganimete Musliu

  Ganimete Musliu

  Ganimete Musliu

  PDK/PD/LB/PSHDK/PK
  Pyet
  96 %
  100 %
  93 %

  Nait Hasani

  Nait Hasani

  Nait Hasani

  PDK/PD/LB/PSHDK/PK
  Pyet
  91 %
  0 %
  81 %

  Shaip Muja

  Shaip Muja

  Shaip Muja

  Pa Parti
  Pyet
  84 %
  0 %
  -

  Nehat Baftiu

  Nehat Baftiu

  Nehat Baftiu

  PDK/PD/LB/PSHDK/PK
  Pyet
  100 %
  0 %
  100 %

  Hajdar Beqa

  Hajdar Beqa

  Hajdar Beqa

  PDK/PD/LB/PSHDK/PK
  Pyet
  95 %
  0 %
  99 %

  Salihe Mustafa

  Salihe Mustafa

  Salihe Mustafa

  PDK/PD/LB/PSHDK/PK
  Pyet
  92 %
  0 %
  100 %

  Vjosa Osmani-Sadriu

  Vjosa Osmani-Sadriu

  Vjosa Osmani-Sadriu

  LDK
  Pyet
  81 %
  57 %
  88 %

  Teuta Rugova

  Teuta Rugova

  Teuta Rugova

  LDK
  Pyet
  87 %
  0 %
  99 %

  Anton Quni

  Anton Quni

  Anton Quni

  LDK
  Pyet
  93 %
  0 %
  98 %

  Ismet Beqiri

  Ismet Beqiri

  Ismet Beqiri

  LDK
  Pyet
  94 %
  0 %
  98 %

  Nuredin Ibishi

  Nuredin Ibishi

  Nuredin Ibishi

  LDK
  Pyet
  94 %
  0 %
  99 %

  Arben Gashi

  Arben Gashi

  Arben Gashi

  LDK
  Pyet
  90 %
  50 %
  93 %

  Sabri Hamiti

  Sabri Hamiti

  Sabri Hamiti

  LDK
  Pyet
  96 %
  0 %
  96 %

  Armend Zemaj

  Armend Zemaj

  Armend Zemaj

  LDK
  Pyet
  93 %
  100 %
  92 %

  Njomza Emini

  Njomza Emini

  Njomza Emini

  LDK
  Pyet
  85 %
  0 %
  99 %

  Naser Osmani

  Naser Osmani

  Naser Osmani

  LDK
  Pyet
  89 %
  0 %
  98 %

  Lirije Kajtazi

  Lirije Kajtazi

  Lirije Kajtazi

  LDK
  Pyet
  91 %
  0 %
  94 %

  Hatim Baxhaku

  Hatim Baxhaku

  Hatim Baxhaku

  LDK
  Pyet
  95 %
  0 %
  99 %

  Shpejtim Bulliqi

  Shpejtim Bulliqi

  Shpejtim Bulliqi

  LDK
  Pyet
  94 %
  0 %
  95 %

  Muhamet Mustafa

  Muhamet Mustafa

  Muhamet Mustafa

  LDK
  Pyet
  96 %
  50 %
  97 %

  Fatmir Rexhepi

  Fatmir Rexhepi

  Fatmir Rexhepi

  LDK
  Pyet
  89 %
  100 %
  90 %

  Sadri Ferati

  Sadri Ferati

  Sadri Ferati

  LDK
  Pyet
  90 %
  50 %
  100 %

  Ali Sadriu

  Ali Sadriu

  Ali Sadriu

  LDK
  Pyet
  100 %
  0 %
  95 %

  Adem Salihaj

  Adem Salihaj

  Adem Salihaj

  LDK
  Pyet
  97 %
  0 %
  95 %

  Blerim Grainca

  Blerim Grainca

  Blerim Grainca

  LDK
  Pyet
  92 %
  0 %
  98 %

  Agim Ademaj

  Agim Ademaj

  Agim Ademaj

  LDK
  Pyet
  98 %
  100 %
  98 %

  Salih Morina

  Salih Morina

  Salih Morina

  LDK
  Pyet
  94 %
  0 %
  100 %

  Kimete Bytyqi

  Kimete Bytyqi

  Kimete Bytyqi

  LDK
  Pyet
  100 %
  0 %
  100 %

  Besa Gaxherri

  Besa Gaxherri

  Besa Gaxherri

  LDK
  Pyet
  97 %
  0 %
  94 %

  Mirjeta Kalludra

  Mirjeta Kalludra

  Mirjeta Kalludra

  LDK
  Pyet
  95 %
  0 %
  100 %

  Doruntinë Maloku-Kastrati

  Doruntinë Maloku-Kastrati

  Doruntinë Maloku-Kastrati

  LDK
  Pyet
  93 %
  0 %
  98 %

  Veton Berisha

  Veton Berisha

  Veton Berisha

  PLE
  Pyet
  90 %
  0 %
  98 %

  Etem Arifi

  Etem Arifi

  Etem Arifi

  PAI
  Pyet
  98 %
  100 %
  96 %

  Murat Hoxha

  Murat Hoxha

  Murat Hoxha

  LDK
  Pyet
  88 %
  0 %
  98 %

  Agim Kikaj

  Agim Kikaj

  Agim Kikaj

  LDK
  Pyet
  93 %
  0 %
  98 %

  Bardhyl Meta

  Bardhyl Meta

  Bardhyl Meta

  LDK
  Pyet
  85 %
  0 %
  100 %

  Milazim Haliti

  Milazim Haliti

  Milazim Haliti

  LDK
  Pyet
  98 %
  0 %
  99 %

  Synavere Rysha

  Synavere Rysha

  Synavere Rysha

  LDK
  Pyet
  95 %
  0 %
  96 %

  Albin Kurti

  Albin Kurti

  Albin Kurti

  LVV
  Pyet
  67 %
  25 %
  90 %

  Visar Ymeri

  Visar Ymeri

  Visar Ymeri

  LVV
  Pyet
  73 %
  0 %
  92 %

  Glauk Konjufca

  Glauk Konjufca

  Glauk Konjufca

  LVV
  Pyet
  73 %
  0 %
  90 %

  Ilir Deda

  Ilir Deda

  Ilir Deda

  Pa Parti
  Pyet
  64 %
  0 %
  -

  Puhie Demaku

  Puhie Demaku

  Puhie Demaku

  LVV
  Pyet
  61 %
  100 %
  82 %

  Rexhep Selimi

  Rexhep Selimi

  Rexhep Selimi

  LVV
  Pyet
  71 %
  0 %
  80 %

  Aida Dërguti

  Aida Dërguti

  Aida Dërguti

  LVV
  Pyet
  72 %
  0 %
  87 %

  Driton Ҫaushi

  Driton Ҫaushi

  Driton Ҫaushi

  LVV
  Pyet
  79 %
  0 %
  57 %

  Ismajl Kurteshi

  Ismajl Kurteshi

  Ismajl Kurteshi

  LVV
  Pyet
  78 %
  0 %
  89 %

  Fisnik Ismaili

  Fisnik Ismaili

  Fisnik Ismaili

  LVV
  Pyet
  65 %
  0 %
  94 %

  Albulena Haxhiu

  Albulena Haxhiu

  Albulena Haxhiu

  LVV
  Pyet
  72 %
  100 %
  86 %

  Mytaher Haskuka

  Mytaher Haskuka

  Mytaher Haskuka

  LVV
  Pyet
  76 %
  100 %
  89 %

  Salih Salihu

  Salih Salihu

  Salih Salihu

  LVV
  Pyet
  77 %
  0 %
  94 %

  Besa Baftiu

  Besa Baftiu

  Besa Baftiu

  LVV
  Pyet
  81 %
  0 %
  88 %

  Shqipe Pantina

  Shqipe Pantina

  Shqipe Pantina

  LVV
  Pyet
  77 %
  100 %
  84 %

  Faton Topalli

  Faton Topalli

  Faton Topalli

  LVV
  Pyet
  64 %
  0 %
  81 %

  Ali Berisha

  Ali Berisha

  Ali Berisha

  AAK
  Pyet
  33 %
  0 %
  100 %

  Daut Haradinaj

  Daut Haradinaj

  Daut Haradinaj

  AAK
  Pyet
  63 %
  0 %
  100 %

  Pal Lekaj

  Pal Lekaj

  Pal Lekaj

  AAK
  Pyet
  69 %
  100 %
  93 %

  Donika Kadaj-Bujupi

  Donika Kadaj-Bujupi

  Donika Kadaj-Bujupi

  LVV
  Pyet
  73 %
  0 %
  92 %

  Bali Muharremaj

  Bali Muharremaj

  Bali Muharremaj

  AAK
  Pyet
  70 %
  0 %
  88 %

  Blerim Shala

  Blerim Shala

  Blerim Shala

  Pa Parti
  Pyet
  94 %
  0 %
  -

  Time Kadrijaj

  Time Kadrijaj

  Time Kadrijaj

  AAK
  Pyet
  69 %
  0 %
  90 %

  Rrustem Berisha

  Rrustem Berisha

  Rrustem Berisha

  AAK
  Pyet
  65 %
  0 %
  92 %

  Lahi Brahimaj

  Lahi Brahimaj

  Lahi Brahimaj

  AAK
  Pyet
  61 %
  0 %
  85 %

  Teuta Haxhiu

  Teuta Haxhiu

  Teuta Haxhiu

  AAK
  Pyet
  72 %
  0 %
  91 %

  Melihate Tërmkolli

  Melihate Tërmkolli

  Melihate Tërmkolli

  LDK
  Pyet
  99 %
  0 %
  94 %

  Milena Milićević

  Milena Milićević

  Milena Milićević

  SL
  Pyet
  79 %
  0 %
  100 %

  Bojan Mitić

  Bojan Mitić

  Bojan Mitić

  SL
  Pyet
  78 %
  0 %
  100 %

  Serdjan Popović

  Serdjan Popović

  Serdjan Popović

  SL
  Pyet
  81 %
  0 %
  100 %

  Slavko Simić

  Slavko Simić

  Slavko Simić

  SL
  Pyet
  80 %
  0 %
  91 %

  Slobodan Petrović

  Slobodan Petrović

  Slobodan Petrović

  SL
  Pyet
  71 %
  0 %
  83 %

  Saša Milosavljević

  Saša Milosavljević

  Saša Milosavljević

  SL
  Pyet
  74 %
  0 %
  100 %

  Milka Vuletić

  Milka Vuletić

  Milka Vuletić

  SL
  Pyet
  77 %
  0 %
  100 %

  Jasmina Živković

  Jasmina Živković

  Jasmina Živković

  SL
  Pyet
  76 %
  0 %
  100 %

  Jelena Bontić

  Jelena Bontić

  Jelena Bontić

  SL
  Pyet
  67 %
  0 %
  90 %

  Adem Hodža

  Adem Hodža

  Adem Hodža

  KZG
  Pyet
  68 %
  0 %
  50 %

  Fatmir Limaj

  Fatmir Limaj

  Fatmir Limaj

  NPK
  Pyet
  44 %
  0 %
  100 %

  Enver Hoti

  Enver Hoti

  Enver Hoti

  NPK
  Pyet
  70 %
  0 %
  88 %

  Haxhi Shala

  Haxhi Shala

  Haxhi Shala

  NPK
  Pyet
  67 %
  0 %
  89 %

  Zafir Berisha

  Zafir Berisha

  Zafir Berisha

  NPK
  Pyet
  71 %
  0 %
  78 %

  Shukrije Bytyqi

  Shukrije Bytyqi

  Shukrije Bytyqi

  NPK
  Pyet
  68 %
  0 %
  93 %

  Valdete Bajrami

  Valdete Bajrami

  Valdete Bajrami

  NPK
  Pyet
  63 %
  0 %
  94 %

  Müfera Şinik

  Müfera Şinik

  Müfera Şinik

  KDTP
  Pyet
  91 %
  0 %
  98 %

  Duda Balje

  Duda Balje

  Duda Balje

  KV
  Pyet
  90 %
  0 %
  100 %

  Danush Ademi

  Danush Ademi

  Danush Ademi

  PDAK
  Pyet
  94 %
  0 %
  95 %

  Kujtim Paçaku

  Kujtim Paçaku

  Kujtim Paçaku

  KNRP
  Pyet
  98 %
  0 %
  96 %

  Fikrim Damka

  Fikrim Damka

  Fikrim Damka

  KDTP
  Pyet
  92 %
  0 %
  98 %

  Ćerim Bajrami

  Ćerim Bajrami

  Ćerim Bajrami

  KV
  Pyet
  96 %
  0 %
  98 %

  Nenad Rašić

  Nenad Rašić

  Nenad Rašić

  PDS
  Pyet
  83 %
  0 %
  88 %

  Emilija Redžepi

  Emilija Redžepi

  Emilija Redžepi

  NDS
  Pyet
  98 %
  0 %
  93 %