• Moduli i dialogut Kosovë-Serbi

  Informacione rreth marrëveshjeve dhe rolit të Kuvendit në mbikqyrjen e Qeverisë, fakte, infografika e sondazheve, si dhe mundësi për t’iu bërë deputetëve pyetje direkte për këtë proces.

  Shih marrëveshjet
 • Ngjashmëria me deputetë

  Në këtë modul mund të krahasoni disa prej votimeve më të rëndësishme që kanë ndodhur në Kuvend me atë se si do të kishit votuar ju.

  Kalkulo ngjashmerinë
 • Fakte

  Fakte të përgatitura nga të dhënat e mbledhura në platformë. Edhe ju mund të krijoni fakte të reja, kurse ne i përgatisim ato që t'i shpërndani me shoqëri.

  Shih dhe zbulo fakte të reja
 • Pyet Deputetin

  Qytetarët mund të ju parashtrojnë pyetje deputetëve për të adresuar çështjet dhe brengat e tyre.

  Shkruaj pyetje
  82

  Pyetje drejtuar deputetëve

  31

  Pyetje të përgjigjura

  38 %

  31 nga 82 pyetje të përgjigjura

  Shiko të gjitha pyetjet
 • Ligjet

  Informohuni mbi përmbushjen e agjendës legjislative ndër muaj dhe sektore.

  Shih ligjet
  112

  Projektligje

  15

  Ligje të miratuara

  13%

  15 ligje të miratuara nga 112

 • Seancat

  Informohuni mbi votimet, pyetjet parlamentare dhe interpelancat e seancave plenare të Kuvendit.

  Shih Seancat Plenare

  Seancat në gjashtë muajt e fundit

 • Udhëtimet e deputetëve

  Ku po udhëtojnë dhe sa po shpenzojnë deputetët e Kosovës?

  Shih udhëtimet

  5 deputetët me më së shumti udhetime

Përgjigjet e deputetëve

 • Blerta Deliu-Kodra
 • Muhamet Mustafa
 • Arben Gashi
 • Vjosa Osmani-Sadriu
 • Vjosa Osmani-Sadriu
 • Vjosa Osmani-Sadriu
 • Etem Arifi
 • Etem Arifi
 • Etem Arifi
 • Abdyl Ymeri
Të gjitha pyetjet