Udhëtimet e Deputetëve

Shumë nga udhëtimet e deputetëve jashtë vendit mbulohen nga taksapaguesit e Kosovës. Qytetarët kanë të drejtë të informohen se sa para janë shpenzuar nga Buxheti i Kosovës për këto udhëtime, dhe cili ka qenë qëllimi i këtyre vizitave. Në këtë seksion mund t’i gjeni të gjitha këto informata, të kategorizuara sipas shteteve të vizituara dhe të rankuara deputetëve që kanë udhëtuar më së shumti.

Shpenzimet e detajuara të udhëtimeve

Top 5 shtetet më të vizituara

Shfaq detajet

Lista e të gjitha shteteve të vizituara

Mbyll detajet

Top 5 shtetet më të vizituara

5 Partitë me më së shumti udhëtime

Partia Udhëtime Buxheti
PDK/PD/LB/PSHDK/PK 153 120,706.19 €
LDK 113 60,547.94 €
LVV 37 23,330.15 €
AAK 24 11,212.23 €
NPK 21 14,402.51 €

Udhëtimet e deputetëve

Filtro
    Emri Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti