Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Jasmina Živković

Jasmina Živković

  • PartiaSRPSKA LISTA (SL)
  • Grupi ParlamentarSL (SL)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V
  • Komisionet Komisioni për të Drejtat, Interesat e Komuniteteve dhe për Kthim • Komisioni për të Drejtat Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione
  • Numri total i votave6,324
  • Më së shumti votaShtërpc (2,804)
  • Komuna e lindjes Prishtinë
  • Data e lindjes 26.10.1977
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

75%

74 nga 98 seanca

Rangimi: e 30-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

10 nga 10 votime

Rangimi: e 1-ra

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet