Sadri Ferati

Sadri Ferati

Krahaso me deputet tjetër
 • Komuna e lindjes Mitrovicë
 • Data e lindjes 10.06.1957
 • Kualifikimi Gjeologji

Pjesëmarrja në seanca plenare

89%

88 nga 98 seanca

Rangimi: i 15-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

65 nga 65 votime

Rangimi: i 1-ri

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

50%

1 nga 2 pyetje

Rangimi: i 3-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 20/01/2016 Pyet: Ragip Istog

  A monitorohet puna e administratës në komuna, sidomos a ndëshkohen nëse nuk punojnë sipas ligjeve në fuqi? Ta zëmë, shumë nga komunat nuk mirëmbajnë ueb faqet në gjuhët zyrtare, gjë që paraqet vështirësi në informim për të gjithë qytetarët.

 • 02/12/2015 Pyet: Genti Behramaj Mitrovicë

  Pse po injorohet edhe kësaj radhe Mitrovica në buxhetin e paraparë për vitin 2016 sa i përket infrastrukturës rrugore? Rrugët e stërngarkuara nacionale (hyrje/daljet e qytetit) mbetën të pa prekura që nga vitet e 80-ta, si dhe janë të dëmtuara rëndë.

  05/12/2015 Pas 2 ditëve

  Përveç mjeteve të rregullta nga të hyrat vetanake dhe granti qeveritar për Komunën e Mitrovicës do të ndahet edhe një shumë e konsiderueshme nga Ministria për Infrastrukturë, fillimisht për tri projekte (rreth 800 mijë Euro), e më vonë shpresojmë që do të ndahen edhe mjete tjera. Pas votimit përfundimtar unë do të ua dërgoi të gjitha informatat.

  Sa i përket rrugëve nacionale: pajtohem që ka ngecje në kryerjen e punëve sidomos në rrugën Prishtinë – Mitrovicë. Kjo çështje është ngritur disa herë në Kuvend edhe nga unë, por deri tani nuk kemi shpjegime bindëse për këto ngecje. Të shpresojmë që vitin e ardhshëm të përfundojnë këto punë dhe të shtohen investimet e qeverisë për qytetin e Mitrovicës. Duke ju falënderuar për pyetjen shpreh kënaqësinë time për komunikim edhe në të ardhmen.  

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Sadri Ferati

LDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti