Driton Ҫaushi

Driton Ҫaushi

 • PartiaLËVIZJA VETËVENDOSJE! (LVV)
 • Grupi ParlamentarLVV (LVV)
 • Legjislaturat pjesëmarrëseV
 • Numri total i votave6,553
 • Më së shumti votaGjakovë (3,238)
Krahaso me deputet tjetër
 • Komuna e lindjes Gjakovë
 • Kualifikimi Veterinari

Pjesëmarrja në seanca plenare

78%

11 nga 14 seanca

Rangimi: i 26-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

57%

4 nga 7 votime

Rangimi: i 83-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: i 5-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 24/11/2016 Pyet: Rabije Gashi Pejë

  I nderuar deputet, pse nuk merrni pjesë në takimet e presidentit për reformë zgjedhore, a duhet të ketë reformë zgjedhore tani dhe cilat janë qëndrimet e juaja lidhur me reformën zgjedhore?

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Driton Ҫaushi

LVV

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti