Agim Çeku

Agim Çeku

 • PartiaPARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS PARTIA E DREJTËSISË LËVIZJA PËR BASHKIM PARTIA SHQIPTARE DEMOKRISTIANE E KOSOVËS PARTIA KONSERVATORE E KOSOVËS (PDK/PD/LB/PSHDK/PK)
 • Grupi ParlamentarPDK (PDK)
 • Legjislaturat pjesëmarrëseV
 • Komisionet Komisioni për të Drejtat, Interesat e Komuniteteve dhe për Kthim
 • Numri total i votave10,804
 • Më së shumti votaPejë (1,939)
Krahaso me deputet tjetër
 • Komuna e lindjes Pejë
 • Data e lindjes 29.10.1960
 • Kualifikimi Akademi Ushtarake

Pjesëmarrja në seanca plenare

82%

81 nga 98 seanca

Rangimi: i 23-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

98%

66 nga 67 votime

Rangimi: i 8-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 2 pyetje

Rangimi: i 5-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 09/03/2017 Pyet: Albin Pejë

  Deputeti Çeku, a mendoni se do të prishen raportet tona me shtetet aleate nëse shëndrrohet FSK-ja në Ushtri?

   

 • 07/09/2016 Pyet: Ymer Ukshin Shala Pejë

  I nderuari deputet, jam veteran i luftës, i kategorizuar si pjesëmarrës. Nuk jam ankuar për statusin për shkak se kam menduar se nëse dikujt nga lista i njihet statusi, do t'u njihet të gjithëve. Kjo nuk ka ndodhur. Ndjehem jo mirë dhe i anashkaluar nga Ju. Është dashur që të na keni parasysh edhe neve që nuk jemi ankuar për shkak të korrektësisë. Listat i keni pasur. Jam në Listën e Shtabit Lokal, Logje. Nr. i kartelës së veteranit është 12710. Nuk më takon pensioni, pasi që punoj. Por, i kam tre studentë. Jam mbajtës i familjes prej 7 anëtarëve. Për pranim në konvikt në Prishtinë (për të pasur përparësi), lypset certifikata e veteranit. Unë nuk e kam. Kam dashtë korrektësi. A do të ketë rishqyrtim, apo mundësi ankese? A do t'i merrni parasysh edhe ata që kanë dashtë me qenë korrekt me vendin e tyre. Nuk e dua atë që nuk më takon. Por kur i sheh të tjerët që nuk kanë qenë më mirë se ti, duke shfrytëzuar ato qe ti nuk mundesh, nuk ndjehesh mirë. Ju falemnderit për mirëkuptim.

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Agim Çeku

PDK/PD/LB/PSHDK/PK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti