Gëzim Kelmendi

Gëzim Kelmendi

 • PartiaPa Parti
 • Grupi ParlamentarPa Grup
 • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V
 • Numri total i votave10,041
 • Më së shumti votaPejë (1,097)
Krahaso me deputet tjetër
 • Komuna e lindjes Pejë
 • Data e lindjes 08.11.1979
 • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

84%

83 nga 98 seanca

Rangimi: i 20-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

Nuk bën pjesë në asnjë grup parlamentar

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Pyetjet drejtuar deputetit

  Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Gëzim Kelmendi

Pa Parti

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti