Ilir Deda

Ilir Deda

  • PartiaPa Parti
  • Grupi ParlamentarPa Grup
  • Legjislaturat pjesëmarrëseV
  • Numri total i votave15,765
  • Më së shumti votaPrishtinë (5,372)
Krahaso me deputet tjetër
  • Kualifikimi Marrëdhënie Ndërkombëtare

Pjesëmarrja në seanca plenare

64%

63 nga 98 seanca

Rangimi: i 41-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

Nuk bën pjesë në asnjë grup parlamentar

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Pyetjet drejtuar deputetit

    Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Ilir Deda

Pa Parti

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota

Udhëtimet e deputetit

Filtro
    Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti