Rafet Rama

Rafet Rama

 • PartiaPARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS PARTIA E DREJTËSISË LËVIZJA PËR BASHKIM PARTIA SHQIPTARE DEMOKRISTIANE E KOSOVËS PARTIA KONSERVATORE E KOSOVËS (PDK/PD/LB/PSHDK/PK)
 • Grupi ParlamentarPDK (PDK)
 • Legjislaturat pjesëmarrëseV
 • Komisionet Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjensionit Kosovar për Intelegjencë
 • Numri total i votave15,422
 • Më së shumti votaSkenderaj (6,964)
Krahaso me deputet tjetër
 • Komuna e lindjes Skenderaj
 • Data e lindjes 05.12.1971
 • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

90%

89 nga 98 seanca

Rangimi: i 14-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

92%

70 nga 76 votime

Rangimi: i 53-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Pyetjet drejtuar deputetit

  Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Rafet Rama

PDK/PD/LB/PSHDK/PK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti