Pyetjet parlamentare të: Nuredin Ibishi

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
26/02/2015 Shëndetësi
Ka të bëjë me zbatimin e Rezolutës të Kuvendit të Kosovës lidhur me pengimin e migrimit,masat e zbatimit dhe ka të bëjë gjithashtu edhe me programin qeverisës të djeshëm të Qeverisë sëKosovës lidhur me punësimin. Fjala është për zotin Imet Rrahmani, mini
Lexo më shumë
Imet Rrahmani Jo
12/03/2015 Shëndetësi
Edhe pse këtë pyetje e kam lexuar, por për mungesë të pranisë së ministrit, edhe se kjo çështje edhe pse është dashur t’i drejtohet ministrit në mandatin e kaluar, ka të bëjë me 11 specializantët e stomatologjisë si kuadër deficitar tash të papunë,
Lexo më shumë
Imet Rrahmani Po