Data Grupi Parlamentar Drejtuar Pyetja Mbajtur
04/05/2017 10:25:00 LVV Isa Mustafa Kryeministër Interpelanca e Kryeministrit të Kosovës Isa Mustafa, sipas kërkesës së deputetes Donika Kadaj-Bujupi, e mbështetur edhe nga 15 deputetë nënshkrues, për çështjen e shfrytëzimit e thëngjillit dhe minierën e Sibovcit Po