Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 61
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 2
 • Ligje të monitoruara: 1
 • Takime me rend dite dialogun: 0
 • Të pranishëm: Duda Balje, Adem Salihaj, Time Kadrijaj, Shaip Muja, Murat Hoxha.

  Munguan: Salih Salihu, Serdjan Popovic, Emilija Redzepi, Haxhi Shala.

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 26.4.2017

  • 3. Raporti financiar i ministrisë së bujqësisë për vitin 2016, i ftuar ministri.

 • Të pranishëm: Duda Balje, Serdjan Popovic, Emilija Redzepi, Murat Hoxha, Shaip Muja, Adem Salihaj, Time Kadrijaj, Haxhi Shala.

  Munguan: Salih Salihu

  Të ftuar: Raif Preteni drejtor i Autoritetit Rregullator për Shërbime të Ujit (ARRU).

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 20.4.2017

  • 3. Raporti vjetor i Autoritetit rregullator për shërbimet e ujit për vitin 2016

  • 4. Shqyrtimi i projektligjit për kompleksin memorial Adem Jashari në Prekaz

  • 5. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Duda Balje, Salih Salihu, Serdjan Popovic, Adem Salihaj, Time Kadrijaj, Haxhi Shala, Shaip Muja

  Munguan: Emilija Redzepi, Murat Hoxha

  Të ftuar: Idriz Blakaj - Drejtor i Agjencisë për menaxhimin e komplekseve memoriale të Kosovës

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 5.4.2017

   I miratuar
  • 3. Raporti vjetor i Agjencisë për menaxhimin e komplekseve memoriale të Kosovës për vitin 2016

   I miratuar
  • 4. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Duda Balje, Salih Salihu, Serdjan Popovic, Emilija Redzepi, Adem Salijaj, Time Kadrijaj, Haxhi Shala, Murat Hoxha

  Munguan: Shaip Muja

  Të ftuar: Përfaqësues nga Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor dhe Bashkësia Islame e Kosovës

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 27.3.2017

   I miratuar
  • 3. Konsultimet rreth shqyrtimit të projektligjit për mbrojtjen nga zhurma

 • Të pranishëm: Duda Balje, Salih Salihu, Adem Salihaj, Shaip Muja, Murat Hoxha, Time Kadrijaj, Emilija Rexhepi, Haxhi Shala, Serdjan Popoviç

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së datës 21.3.2017

   I miratuar
  • 3. Shqyrtimi i rekomandimeve për çështjen e Hades

  • 4. Të ndryshme