Deputetët

Kuvendi i Kosovës ka gjithsej 120 deputetë të zgjedhur me votim të fshehtë. Deputeti i Kuvendit është përfaqësues i popullit dhe vepron sipas bindjes dhe ndërgjegjes së tij.

Deputeti ka të drejtë për pjesëmarrje në punimet e Kuvendit, për të iniciuar ligje apo rezoluta, për t’u parashtruar pyetje anëtarëve të Qeverisë, për të votuar për vendimet e propozuara të Kuvendit, si edhe për të marrë pjesë në diskutime, në kushte të barabarta me deputetët tjerë të Kuvendit.

Deputetët sipas partisë

Mbyll detajet

Deputetët sipas gjinisë

Mbyll detajet

Deputetët sipas komunës

Mbyll detajet

Deputetët sipas profesionit

Mbyll detajet

Lista e deputetëve

Filtro
  Emri dhe Mbiemri Pjesëmarrja në seanca plenare Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

  ZZZ__ZZ Azem Syla

  92 %
  0 %
  100 %

  ZZZ__ZZ Besnik Bislimi

  46 %
  0 %
  93 %

  ZZZ__ZZ Enver Hoxhaj

  70 %
  0 %
  100 %

  ZZZ__ZZ Latif Gashi

  95 %
  0 %
  100 %

  ZZZ__ZZ Ramush Haradinaj

  77 %
  0 %
  100 %

  ZZZ__ZZ Rrustem Mustafa

  83 %
  0 %
  93 %

  Kadri Veseli

  94 %
  0 %
  100 %

  Fatmir Xhelili

  93 %
  0 %
  100 %

  Elmi Reçica

  98 %
  0 %
  100 %

  Rafet Rama

  91 %
  0 %
  92 %

  Raif Qela

  98 %
  0 %
  96 %

  Agim Aliu

  94 %
  100 %
  100 %

  Fadil Beka

  99 %
  0 %
  96 %

  Labinotë Demi-Murtezi

  99 %
  0 %
  98 %

  Sala Berisha-Shala

  96 %
  0 %
  92 %

  Bekim Haxhiu

  89 %
  0 %
  97 %

  Xhavit Haliti

  85 %
  0 %
  73 %

  ZZZ__ZZ Ramiz Kelmendi

  72 %
  0 %
  -

  Fatmir Shurdhaj

  100 %
  0 %
  100 %

  Abdyl Ymeri

  96 %
  100 %
  78 %

  Adem Grabovci

  95 %
  0 %
  100 %

  Shukri Buja

  79 %
  0 %
  91 %

  Zenun Pajaziti

  92 %
  0 %
  96 %

  Agim Çeku

  83 %
  0 %
  99 %

  Naim Fetahu

  97 %
  0 %
  100 %

  Nuredin Lushtaku

  77 %
  0 %
  96 %

  Besim Beqaj

  83 %
  0 %
  100 %

  Nezir Çoçaj

  95 %
  0 %
  98 %

  Gëzim Kelmendi

  85 %
  0 %
  -

  Bislim Zogaj

  96 %
  100 %
  100 %

  Mexhide Mjaku-Topalli

  100 %
  0 %
  98 %

  Flora Brovina

  89 %
  0 %
  94 %

  Blerta Deliu-Kodra

  91 %
  50 %
  97 %

  Selvije Halimi

  96 %
  100 %
  99 %

  Margarita Kadriu-Ukelli

  71 %
  0 %
  -

  Xhevahire Izmaku

  98 %
  100 %
  96 %

  Luljeta Veselaj-Gutaj

  97 %
  0 %
  99 %

  Safete Hadërgjonaj

  77 %
  0 %
  98 %

  Ganimete Musliu

  96 %
  100 %
  93 %

  Nait Hasani

  91 %
  0 %
  81 %

  Shaip Muja

  84 %
  0 %
  -

  ZZZ__ZZ Fadil Demaku

  87 %
  0 %
  94 %

  Nehat Baftiu

  100 %
  0 %
  100 %

  Hajdar Beqa

  95 %
  0 %
  99 %

  Salihe Mustafa

  92 %
  0 %
  100 %

  Vjosa Osmani-Sadriu

  81 %
  57 %
  88 %

  Teuta Rugova

  87 %
  0 %
  99 %

  Anton Quni

  93 %
  0 %
  98 %

  Ismet Beqiri

  94 %
  0 %
  98 %

  Nuredin Ibishi

  94 %
  0 %
  99 %

  Arben Gashi

  90 %
  50 %
  93 %

  Sabri Hamiti

  96 %
  0 %
  96 %

  Armend Zemaj

  93 %
  100 %
  92 %

  Njomza Emini

  85 %
  0 %
  99 %

  Naser Osmani

  89 %
  0 %
  98 %

  Lirije Kajtazi

  91 %
  0 %
  94 %

  Hatim Baxhaku

  95 %
  0 %
  99 %

  Shpejtim Bulliqi

  94 %
  0 %
  95 %

  Muhamet Mustafa

  96 %
  50 %
  97 %

  Fatmir Rexhepi

  89 %
  100 %
  90 %

  Sadri Ferati

  90 %
  50 %
  100 %

  Ali Sadriu

  100 %
  0 %
  95 %

  Adem Salihaj

  97 %
  0 %
  95 %

  Blerim Grainca

  92 %
  0 %
  98 %

  Agim Ademaj

  98 %
  100 %
  98 %

  Salih Morina

  94 %
  0 %
  100 %

  ZZZ__ZZ Alma Lama

  74 %
  100 %
  92 %

  Kimete Bytyqi

  100 %
  0 %
  100 %

  Besa Gaxherri

  97 %
  0 %
  94 %

  ZZZ__ZZ Teuta Sahatqija

  89 %
  50 %
  97 %

  Mirjeta Kalludra

  95 %
  0 %
  100 %

  Doruntinë Maloku-Kastrati

  93 %
  0 %
  98 %

  Veton Berisha

  90 %
  0 %
  98 %

  Etem Arifi

  98 %
  100 %
  96 %

  Murat Hoxha

  88 %
  0 %
  98 %

  Agim Kikaj

  93 %
  0 %
  98 %

  Bardhyl Meta

  85 %
  0 %
  100 %

  Milazim Haliti

  98 %
  0 %
  99 %

  Synavere Rysha

  95 %
  0 %
  96 %

  Albin Kurti

  67 %
  25 %
  90 %

  Visar Ymeri

  73 %
  0 %
  92 %

  Glauk Konjufca

  73 %
  0 %
  90 %

  Ilir Deda

  64 %
  0 %
  -

  Puhie Demaku

  61 %
  100 %
  82 %

  Rexhep Selimi

  71 %
  0 %
  80 %

  Aida Dërguti

  72 %
  0 %
  87 %

  Driton Ҫaushi

  79 %
  0 %
  57 %

  Ismajl Kurteshi

  78 %
  0 %
  89 %

  Fisnik Ismaili

  65 %
  0 %
  94 %

  Albulena Haxhiu

  72 %
  100 %
  86 %

  Mytaher Haskuka

  76 %
  100 %
  89 %

  Salih Salihu

  77 %
  0 %
  94 %

  Besa Baftiu

  81 %
  0 %
  88 %

  Shqipe Pantina

  77 %
  100 %
  84 %

  Faton Topalli

  64 %
  0 %
  81 %

  Ali Berisha

  33 %
  0 %
  100 %

  Daut Haradinaj

  63 %
  0 %
  100 %

  Pal Lekaj

  69 %
  100 %
  93 %

  Donika Kadaj-Bujupi

  73 %
  0 %
  92 %

  Bali Muharremaj

  70 %
  0 %
  88 %

  Blerim Shala

  94 %
  0 %
  -

  Time Kadrijaj

  69 %
  0 %
  90 %

  Rrustem Berisha

  65 %
  0 %
  92 %

  Lahi Brahimaj

  61 %
  0 %
  85 %

  Teuta Haxhiu

  72 %
  0 %
  91 %

  Melihate Tërmkolli

  99 %
  0 %
  94 %

  Milena Milićević

  79 %
  0 %
  100 %

  Bojan Mitić

  78 %
  0 %
  100 %

  Serdjan Popović

  81 %
  0 %
  100 %

  Slavko Simić

  80 %
  0 %
  91 %

  Slobodan Petrović

  71 %
  0 %
  83 %

  Saša Milosavljević

  74 %
  0 %
  100 %

  Milka Vuletić

  77 %
  0 %
  100 %

  Jasmina Živković

  76 %
  0 %
  100 %

  Jelena Bontić

  67 %
  0 %
  90 %

  Adem Hodža

  68 %
  0 %
  50 %

  Fatmir Limaj

  44 %
  0 %
  100 %

  Enver Hoti

  70 %
  0 %
  88 %

  Haxhi Shala

  67 %
  0 %
  89 %

  Zafir Berisha

  71 %
  0 %
  78 %

  Shukrije Bytyqi

  68 %
  0 %
  93 %

  Valdete Bajrami

  63 %
  0 %
  94 %

  Müfera Şinik

  91 %
  0 %
  98 %

  Duda Balje

  90 %
  0 %
  100 %

  Danush Ademi

  94 %
  0 %
  95 %

  Kujtim Paçaku

  98 %
  0 %
  96 %

  Fikrim Damka

  92 %
  0 %
  98 %

  Ćerim Bajrami

  96 %
  0 %
  98 %

  Nenad Rašić

  83 %
  0 %
  88 %

  Emilija Redžepi

  98 %
  0 %
  93 %