Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 28
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 0
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 0
 • Të pranishëm: Haxhi Shala, Rafet Rama, Aida Dërguti, Milazim Haliti, Duda Balje

  Munguan: Rrustem Berisha, Nuredin Lushtaku, Adem Hodza, Melihate Tërmkolli

  Të ftuar: Driton Gashi - Drejtor i Agjensionit Kosovar për Intelegjencë

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Raportim i Drejtorit të Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë, Driton Gashi

   Raportim
  • 3. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Haxhi Shala, Rrustem Berisha, Rafet Rama, Aida Dërguti, Adem Hodza, Milazim Haliti, Melihate Tërmkolli

  Munguan: Duda Balje, Nuredin Lushtaku

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i Procesverbaleve të mbledhjeve të komisionit, të mbajtura më 24.02.2017 dhe 03.03.2017

  • 3. Shqyrtimi i Raportit për Mbikëqyrjen e zbatimit të ligjit për Klasifikimin e Informacioneve dhe Verifikimin e Sigurisë

   I miratuar
  • 4. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Haxhi Shala, Rrustem Berisha, Nuredin Lushtaku, Rafet Rama, Aida Dërguti, Milazim Haliti, Melihate Tërmkolli

  Munguan: Duda Balje, Adem Hodza

  • Rendi i ditës
  • 1. Raportim i Drejtorit të Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë, Driton Gashi

   Raportim
 • Të pranishëm: Haxhi Shala, Rrustem Berisha, Duda Balje, Nuredin Lushtaku, Rafet Rama, Milazim Haliti, Melihate Tërmkolli

  Munguan: Aida Dërguti, Adem Hodza

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i Procesverbaleve të mbledhjeve së komisionit, të mbajtura më 20.01.2017 dhe 25.01.2017

  • 3. Çështjet vijuese

 • Të pranishëm: Haxhiu Shala, Rrustem Berisha, Duda Balje, Melihate Tërmkolli, Rafet Rama, Milazim Haliti

  Munguan: Nuredin Lushtaku, Aida Dërguti, Adem Hodza

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i Procesverbaleve të mbledhjeve së komisionit, të mbajtura më 17.10.2016 dhe 16.12.2016

   I miratuar
  • 3. Miratimi i raportit vjetor të punës së Komisionit për vitin 2016

  • 4. Miratimi i planit të punës së Komisionit për vitin 2017

   I miratuar