Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 4
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 0
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 0
 • Të pranishëm: Selvije Halimi, Danush Ademi, Armend Zemaj, Milena Milicevic

  Munguan: Albulena Haxhiu, Donika Kadaj- Bujupi, Valdete Bajrami, Agim Aliu, Doruntinë Maloku, Nezir Coçaj

  Të ftuar: Ismet Krasniqi - sekretar i Kuvendit të Kosovës

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Shqyrtimi i Projektligjit për Kuvendin e Republikës së Kosovës

 • Të pranishëm: Armend Zemaj, Selvije Halimi, Danush Ademi.

  Të ftuar: Zyrtarë të projektit të binjakëzimit dhe të administratës së Kuvendit.

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës;

  • 2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura me 8,10,11,15,16 ,29 qershor, 22 korrik dhe 9 nëntor 2015;

  • 3. Shqyrtimi i Projektligjit për Kuvendin e Republikës së Kosovës.

 • Të pranishëm: Armend Zemaj, Selvije Halimi, Albulena Haxhiu, Danush Ademi, Donika Kadaj-Bujupi dhe Enver Hoti.

  Munguan: Perfaqesuesi nga LS

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës;

  • 2. Përfundimi i Kryesisë së Kuvendit, nr. 05-P-021;

  • 3. Të ndryshme.

 • Të pranishëm: Armend Zemaj, Albulena Haxhiu, Danush Ademi, Donika KadajBujupi dhe Enver Hoti.

  Munguan: Selvije Halimi

  • Rendi i ditës
  • 1. . Miratimi i rendit të ditës;

  • 2. Përfundimi i Kryesisë së Kuvendit Nr. 05-P-021;

  • 3. Të ndryshme.