Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Safete Hadërgjonaj

Safete Hadërgjonaj

  • PartiaPARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS PARTIA E DREJTËSISË LËVIZJA PËR BASHKIM PARTIA SHQIPTARE DEMOKRISTIANE E KOSOVËS PARTIA KONSERVATORE E KOSOVËS (PDK/PD/LB/PSHDK/PK)
  • Grupi ParlamentarPDK (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseII, III, IV, V
  • Komisionet Komisioni për Buxhet dhe Financa
  • Numri total i votave5,179
  • Më së shumti votaDeçan (1,348)
  • Komuna e lindjes Deçan
  • Data e lindjes 13.11.1964
  • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

76%

75 nga 98 seanca

Rangimi: e 29-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

98%

65 nga 66 votime

Rangimi: e 9-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet