Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Sala Berisha-Shala

Sala Berisha-Shala

  • PartiaPARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS PARTIA E DREJTËSISË LËVIZJA PËR BASHKIM PARTIA SHQIPTARE DEMOKRISTIANE E KOSOVËS PARTIA KONSERVATORE E KOSOVËS (PDK/PD/LB/PSHDK/PK)
  • Grupi ParlamentarPDK (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseII, III, IV, V
  • Komisionet Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe Industri
  • Numri total i votave14,179
  • Më së shumti votaDrenas (5,324)
  • Komuna e lindjes Drenas
  • Data e lindjes 10.03.1962
  • Kualifikimi Gjeologji

Pjesëmarrja në seanca plenare

95%

94 nga 98 seanca

Rangimi: e 6-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

91%

57 nga 62 votime

Rangimi: e 54-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet