Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Ali Sadriu

Ali Sadriu

  • PartiaLIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)
  • Grupi ParlamentarLDK (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseI, II, IV, V
  • Komisionet Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike
  • Numri total i votave8,406
  • Më së shumti votaPrishtinë (1,646)
  • Komuna e lindjes Prishtinë
  • Data e lindjes 20.08.1950
  • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

100%

98 nga 98 seanca

Rangimi: i 1-ri

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

95%

82 nga 86 votime

Rangimi: i 34-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet