Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Salihe Mustafa

Salihe Mustafa

  • PartiaPARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS PARTIA E DREJTËSISË LËVIZJA PËR BASHKIM PARTIA SHQIPTARE DEMOKRISTIANE E KOSOVËS PARTIA KONSERVATORE E KOSOVËS (PDK/PD/LB/PSHDK/PK)
  • Grupi ParlamentarPDK (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V
  • Komisionet Komisioni për të Drejtat Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione
  • Numri total i votave4,801
  • Më së shumti votaGjilan (2,721)
  • Komuna e lindjes Gjilan
  • Data e lindjes 03.05.1960
  • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

91%

90 nga 98 seanca

Rangimi: e 13-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

82 nga 82 votime

Rangimi: e 1-ra

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet