Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Besim Beqaj

Besim Beqaj

  • PartiaPARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS PARTIA E DREJTËSISË LËVIZJA PËR BASHKIM PARTIA SHQIPTARE DEMOKRISTIANE E KOSOVËS PARTIA KONSERVATORE E KOSOVËS (PDK/PD/LB/PSHDK/PK)
  • Grupi ParlamentarPDK (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseV
  • Komisionet Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe Industri
  • Numri total i votave10,499
  • Më së shumti votaGjakovë (1,459)
  • Data e lindjes 01.06.1970
  • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

82%

81 nga 98 seanca

Rangimi: i 23-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

51 nga 51 votime

Rangimi: i 1-ri

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: i 5-ti

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet