Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Bojan Mitić

Bojan Mitić

  • PartiaSRPSKA LISTA (SL)
  • Grupi ParlamentarSL (SL)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseV
  • Komisionet Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës
  • Numri total i votave8,914
  • Më së shumti votaGraçanicë (758)
  • Komuna e lindjes Prishtinë
  • Data e lindjes 18.03.1978
  • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

77%

76 nga 98 seanca

Rangimi: i 27-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

11 nga 11 votime

Rangimi: i 1-ri

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet