Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Daut Haradinaj

Daut Haradinaj

  • PartiaALEANCA PËR ARDHMËRINË E KOSOVËS (AAK)
  • Grupi ParlamentarAAK (AAK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V
  • Komisionet Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës
  • Numri total i votave11,589
  • Më së shumti votaDeçan (4,045)
  • Komuna e lindjes Deçan
  • Data e lindjes 01.04.1978
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

63%

62 nga 98 seanca

Rangimi: i 42-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

5 nga 5 votime

Rangimi: i 1-ri

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet