Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Flora Brovina

Flora Brovina

  • PartiaPARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS PARTIA E DREJTËSISË LËVIZJA PËR BASHKIM PARTIA SHQIPTARE DEMOKRISTIANE E KOSOVËS PARTIA KONSERVATORE E KOSOVËS (PDK/PD/LB/PSHDK/PK)
  • Grupi ParlamentarPDK (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseI, II, III, IV, V
  • Komisionet Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale
  • Numri total i votave7,524
  • Më së shumti votaPrishtinë (1,041)
  • Komuna e lindjes Prizren
  • Data e lindjes 30.09.1949
  • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

88%

87 nga 98 seanca

Rangimi: e 16-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

94%

83 nga 88 votime

Rangimi: e 39-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: e 5-ta

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet