Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Agim Ademaj

Agim Ademaj

  • PartiaLIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)
  • Grupi ParlamentarLDK (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseV
  • Komisionet Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit
  • Numri total i votave8,009
  • Më së shumti votaIstog (5,024)
  • Komuna e lindjes Istog
  • Data e lindjes 05.03.1962
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

97%

96 nga 98 seanca

Rangimi: i 3-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

98%

105 nga 107 votime

Rangimi: i 12-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

100%

1 nga 1 pyetje

Rangimi: i 1-ri

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet