Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Agim Kikaj

Agim Kikaj

  • PartiaLIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)
  • Grupi ParlamentarLDK (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseV
  • Komisionet Komisioni për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media
  • Numri total i votave7,772
  • Më së shumti votaPodujevë (6,271)
  • Komuna e lindjes Podujevë
  • Data e lindjes 10.02.1963
  • Kualifikimi Drejtësi
  • Kualifikim shtesë Filologji

Pjesëmarrja në seanca plenare

92%

91 nga 98 seanca

Rangimi: i 11-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

98%

106 nga 108 votime

Rangimi: i 11-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet