Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Murat Hoxha

Murat Hoxha

  • PartiaLIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)
  • Grupi ParlamentarLDK (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseV
  • Komisionet Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Mjedis e Planifikim Hapësinor
  • Numri total i votave7,815
  • Më së shumti votaGjilan (4,926)
  • Komuna e lindjes Gjilan
  • Kualifikimi Gjeodezi

Pjesëmarrja në seanca plenare

87%

86 nga 98 seanca

Rangimi: i 18-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

97%

83 nga 85 votime

Rangimi: i 21-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet