Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Nenad Rašić

Nenad Rašić

  • PartiaPROGRESIVNA DEMOKRATSKA STRANKA (PDS)
  • Grupi ParlamentarSL (SL)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseV
  • Komisionet Komisioni Parlamentar për Stabilizim Asociim
  • Numri total i votave4,213
  • Më së shumti votaGraçanicë (1,361)
  • Komuna e lindjes Lipjan
  • Data e lindjes 27.01.1973
  • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

82%

81 nga 98 seanca

Rangimi: i 23-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

87%

7 nga 8 votime

Rangimi: i 70-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet