Anton Quni

Anton Quni

Krahaso me deputet tjetër
  • Komuna e lindjes Gjakovë
  • Data e lindjes 09.06.1967
  • Kualifikimi Akademi Ushtarake

Pjesëmarrja në seanca plenare

92%

91 nga 98 seanca

Rangimi: i 11-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

97%

88 nga 90 votime

Rangimi: i 18-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: i 5-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

  • 28/01/2017 Pyet: Pershendetje I Nderuar Z.Quni Pejë

    Z.Quni, ju si deputet i Republikës së Kosovës a mendoni që për t’u bërë pjesë e Policisë së Kosovës do të duhej të kishte lehtësime si psh për personat të cilët merren me arte luftarake dhe kanë përgatitje fizike. A mendoni që shteti do të duhej të ju ofronte mundësinë atyre që të bëhen pjesë e PK duke u liruar nga testet. E marrim shembull shtetin e Malit të Zi i cili personave që kanë përgatitje në arte luftarake ju ofrojnë vet mundësinë për tu bërë pjesë e Policisë së Kosovës.

  • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Anton Quni

LDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
    Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti