Pyetjet parlamentare të: Slavko Simić

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
30/07/2015 Siguri
Jemi dëshmitarë që muajve të fundit ka pasur një rritje të incidenteve ndaj komunitetit serb.Si ka ardhur në këtë rritje të dhunës kundër popullatës serbe në Kosovë, dhe çfarë ka bërë policia dhe strukturat e sigurisë për gjetjen e përgjegjësve për këto
Lexo më shumë
Skënder Hyseni Jo
18/05/2016 Sociale
Želim da predstavim jedan veoma ozbiljan problem koji je na samom početku ove sednice predstavio i gospodin Nenad Rašić. Dakle, problem sa kojima se suočavaju naši građani a problem preko koga su najviše degradirani na neki način na&
Lexo më shumë
Arban Abrashi Po