Pyetjet parlamentare të: Visar Ymeri

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
26/02/2015 Energji
Qeveria e Republikës së Kosovës, më 19 dhjetor të vitit të kaluar, e ka hapur ofertën për ndërtimin e termocentralit “Kosova e Re”, nëpërmjet tenderit si rezultoi të jetë vetëm një burimor. Që prej atij momenti asnjë informatë zyrtarisht nuk
Lexo më shumë
Blerand Stavileci Jo
12/03/2015 Metalurgji
Më 21 janar, zoti kryeministër, siç ju kujtohet, minatorët e “Trepçës” e pezulluan grevën e tyre, me kushtin që pas një muaji, Qeveria e Republikës së Kosovës të sjellë ligjin, që do të merret me “Trepçën” dhe me të cilin ata të p
Lexo më shumë
Isa Mustafa Po
30/07/2015 Energji
Pyetja e parë ka të bëjë me rindërtimin ose dekomisionimin e Kosovës A, e cila është temëaktuale edhe sot e kësaj dite edhe ka qenë për një kohë të gjatë siç e dinë të gjithë për një kohët të caktuar Kosova ka hyrë në një zotim me sekretariatin për energ
Lexo më shumë
Blerand Stavileci Jo
30/07/2015 Energji
A mund të na tregoni se kush e mbulon dallimin në mes çmimit të shitjes së megabajtit nga Kosova e Re dhe çmimit të blerjes nga KEDS-i? Duke pasur parasysh që çmimi i cili është përllogaritur nga Banka Botërore që do të rezultojë nga gjeneruesi i ri, pra
Lexo më shumë
Blerand Stavileci Jo
29/09/2016 Metalurgji
E shtroj pyetjen për “Trepçën”. Pra, unë dua të di, jo vetëm kur do ta sjellin ligjin, se atë e tregoi pak a shumë Isa Mustafa, po më mirë të them: A do të bëhet “Trepça” ndërmarrje publike siç ishte ideja në janar 2015? Së par
Lexo më shumë
Isa Mustafa Jo
28/10/2016 Drejta të Njeriut
Ka të bëjë me të gjeturat e raportit të Zyrës së Auditorit të Përgjithshëm me titull “Siguria në punë e punonjësve në sektorin e ndërtimtarisë”, në të cilin shihet se është rritur numri i aksidenteve të rënda te punëtorët që janë të punësuar
Lexo më shumë
Arban Abrashi Jo
28/10/2016 Drejta të Njeriut
(Pyetje me shkrim për përgjigjje me gojë) Sipas raportit të fundit të Zyrës së Auditorit të Përgjithshëm “Siguria në punë e punonjësve në sektorin e ndërtimtarisë” është rritur numri i aksidenteve të rënda te punëtorët që janë të punësuar
Lexo më shumë
Arban Abrashi Jo