Pyetjet parlamentare të: Vjosa Osmani-Sadriu

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
12/02/2015 Punë të Jashtme
Gjatë mandatit të kaluar është bërë lojë e madhe me numrin e saktë të njohjeve të Republikës së Kosovës. Edhe sot, përderisa përfaqësues të lartë të Kosovës deklarojnë se shteti ynë është njohur nga përafërsisht 108 shtete, në listën zyrtare të publikuar
Lexo më shumë
Enver Hoxhaj Jo
05/02/2015 Shëndetësi
Meqenëse, Asambleja Botërore e Shëndetësisë si organi më i lartë i Organizatës Botërore të Shëndetësisë, do të mbajë takimin e rregullt të 68-vjetor, në maj të vitit 2015 dhe duke u nisur nga fakti se ky është organi suprem vendimmarrës, që vendos me shu
Lexo më shumë
Imet Rrahmani Po
26/02/2015 Administratë
A është njoftuar Ministria e juaj nëse gjatë muajve dhjetor 2014 dhe janar-shkurt2015, është keqpërdorur ndonjë veturë zyrtare e Qeverisë për persona ose zyrtarë të cilëve nuk u lejohet përdorimi i tyre dhe më saktësisht a po e shfrytëzon ndonjë deputet
Lexo më shumë
Mahir Yağcılar Po