Pyetjet parlamentare të: Xhevahire Izmaku

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
05/02/2015 Sociale
Unë e kam një pyetje lidhur me familjet të cilat i kemi me asistencë sociale, mirëpo konkretisht pyetja ime shkon në këtë drejtim: Familjet të cilat janë në asistencë sociale, ndihma u ndalet në momentin kur fëmija i tyre i bënë 5 vjet. Pra, është një kr
Lexo më shumë
Arban Abrashi Po
05/02/2015 Sociale
I nderuar ministër, vitin e kaluar ne i patëm disa iniciativa dhe nuk ditëm, së paku unë nuk e kam një informacion se sa persona kanë arritur që gjatë vitit 2014 të angazhohen në ndonjë projekt të tillë diku në shtetet e BE-së, duke i ditur po ashtu edhe
Lexo më shumë
Arban Abrashi Po
26/03/2015 Shëndetësi
Pyetja ka të bëjë me çështjen e funksionimit të emergjencës qendrore në Klinikën Universitare. Është çështja që emergjenca qendrore në QKUK është takimi i parë i një qytetari me një gjendje të rëndë dhe familjarëve të vet me shërbimin shëndetësor.
Lexo më shumë
Imet Rrahmani Po
26/03/2015 Shëndetësi
Kemi pasur shumë ankesa lidhur me skandalin e ndodhur në QKUK me rastin e lehonës, e cila, sipas informacioneve të marra, në mungesë të kujdesit nga infermieret që ishin kujdestare atë ditë, ajo u detyrua të lindë në korridor. Unë e di dhe kam dëgjuar sh
Lexo më shumë
Imet Rrahmani Po
16/04/2015 Arsim
Viteve të fundit e kemi një numër të konsiderueshëm të studentëve nga Kosova, të cilët studiojnë jashtë dhe vijnë në të gjitha nivelet e arsimit të lartë, qoftë duke shkuar në mënyrë individuale, apo nëpërmjet formave të bursave të ndryshme dhe në moment
Lexo më shumë
Arsim Bajrami Po
21/05/2015 Infrastrukturë
Pyetja ime drejtohet lidhur me ndërtimin e magjistrales Prishtinë-Vushtrri-Mitrovicë, ka vite që ka filluarndërtimi i saj dhe siç shihet tash ditëve të fundit ka një dinamik më të shpejtë të punimeve,mirëpo për shkak që vonesat janë shkaktuar dhe ne e ke
Lexo më shumë
Lutfi Zharku Po
21/05/2015 Qeverisje Lokale
Pyetja ime ka të bëjë me trajtimin e bashkatdhetarëve tanë, tani në kohën e verës, kur dihet qëkemi një ardhje të shumtë të tyre, i nderuar ministër, unë dje e pashë një marrëveshje,memorandum që ju keni bërë me komunat. Dhe, pyetja ime është shtruar pa
Lexo më shumë
Valon Murati Po
30/07/2015 Shëndetësi
Pyetja ime ka të bëjë me çështjen që ne viteve të fundit, pra kemi një perceptim apo kemi një mendim se është shtuar numri i madh i femrave me diagnozë të kancerit në mitërdhe në gji dhe këto ditë kam pasur rastin të marrë një informacion të rëndësishëm
Lexo më shumë
Imet Rrahmani Jo