Pyetjet parlamentare të: Arben Gashi

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
12/03/2015 Shëndetësi
Duke marrë parasysh se Kuvendi i Komunës së Prishtinës, në vitin 2005 ka dhënë në shfrytëzim tokën për ndërtimin e Qendrës Kardiale afër Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, duke marrë parasysh se kontrata skadon në muajin dhjetor të vitit 2015 dhe,
Lexo më shumë
Imet Rrahmani Po