Pyetjet parlamentare të: Blerta Deliu-Kodra

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
12/02/2015 Shëndetësi
Pyetja ime lidhet me pacientët e sëmurë me kancer, të cilët po vazhdojnë të përballen me mungesë të citostatikëve. Personalisht kam pasur rastin, që t’i vizitoj në Qendrën e Onkologjisë dhe vërtet jam ndier keq me pritjet e tyre, për të siguruar me
Lexo më shumë
Imet Rrahmani Po
17/09/2015 Shëndetësi
Pyetja ime është për braktisjen e vendit të punës nga një numër i anesteziologëve. E kemi pas do të thotë muajin e fundit tre anesteziolog, të cilët e kanë braktisë sektorin publik dhe kanë kaluar në vende të tjera të punës. Cila është strategjia kuadror
Lexo më shumë
Imet Rrahmani Po
18/05/2016 Sociale
Pyetje ime sot lidhet me ndryshimet në Ligjin e ri të punës, konkretisht me nenin 49 për pushimin e lehonisë, është pjesa e agjendës legjislative për këtë vit plotësim-ndryshimi i këtij ligji. Ministria e Punës e ka hartuar një projektligj për ndryshimin
Lexo më shumë
Arban Abrashi Po
18/05/2016 Shëndetësi
(Pyetje me shkrim) Kane kaluar disa vite prej se ka filluar mamografi mobil, deri me tani eshte shtrire ne 17 komuna. Ka gjashte muaj qe disa punetore nuk jane paguar perkunder punes se mire qe po e bejne ne terren. Cka do te beje ministria qe te rreg
Lexo më shumë
Imet Rrahmani Jo
29/09/2016 Sociale
(Pyetje me shkrim për përgjigjje me gojë) A ka Ministria e Punës dhe Mirëqenjes Sociale ndonjë marrëveshje me ndonjë shtet për punë sezonale të ndonjë lëmie të caktuar?
Arban Abrashi Jo
29/09/2016 Sociale
(Pyetje me shkrim për përgjigjje me gojë) Krijimi i Komisionit Qeveritar për verifikimin e viktimave të dhunës seksuale edhe në ditët e sotme mbetet një çështj e papërfunduar. Pse është votuar krijimi i këtijë komisioni dhe deri ku kanë shkuar punët p
Lexo më shumë
Arban Abrashi Jo
02/03/2017 Dialog
Besoj që rastet e fundit kanë qenë raste bukur të rënda në qasjen tonë që do ta kemi ndaj shteti serb, por po ashtu pyetjen që do ta parashtroj lidhet konkretisht me fazën e re të dialogut, se si do të përfshihet dhe cilat do të jenë kompetencat tuaja si
Lexo më shumë
Isa Mustafa Po
02/03/2017 Dialog
Pyetja lidhet konkretisht me raportimet e saja të fundit, ku temë e diskutimit natyrisht se ka qenë edhe çështja e të pagjeturave, siç çështje e ndjeshme dhe vazhdon të mbetet plagë e hapur e luftës së fundit në Kosovë. Ajo ka diskutuar shumë rreth kësaj
Lexo më shumë
Edita Tahiri Jo