Pyetjet parlamentare të: Fisnik Ismaili

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
26/03/2015 Siguri
Zoti ministër, më 22 shkurt, në rrugën nacionale në komunën e Shtërpcës persona të nacionalitetit serbë me arsyetimin se po bëjnë festë nacionale kanë dalë për disa orë në këtë aks rrugor dhe të maskuar u kanë kërkuar të holla udhëtarëve nëpër vetura dhe
Lexo më shumë
Skënder Hyseni Jo