Pyetjet parlamentare të: Glauk Konjufca

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
12/03/2015 Siguri
Pyetja ime ka të bëjë me një serë rekomandimesh, që janë miratuar në këtë Kuvend të Republikës së Kosovës, më 1 mars të vitit 2012 dhe, këto rekomandime kanë të bëjnë me ngjarjet e 10 shkurtit të vitit 2007, me ç’rast disa njësi të Policisë së UNMI
Lexo më shumë
Enver Hoxhaj Jo