Pyetjet parlamentare të: Haxhi Shala

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
12/02/2015 Mjedis
Ligji për planifikimin hapësinor, ligji nr. 04/L-174 neni 5 në Kosovë janë dy nivele të planifikimit hapësinor, planifikimi i nivelit qendror për tërë territorin e Republikës së Kosovës, përmes dokumenteve të planifikimit hapësinor, siç janë Plani hapësi
Lexo më shumë
Ferid Agani Po
26/03/2015 Siguri
Kjo pyetje kohë e gjatë është që e kam bërë, por, kryeministri pasi që nuk është këtu, duhet t’i drejtohem të na i jep disa sqarime rreth ndryshimeve të cilat i ka bë në AKI, edhe pse është kompetencë e tij edhe e presidentit, por mirë është edhe K
Lexo më shumë
Isa Mustafa Jo
04/06/2015 Bujqësi dhe Blegtori
Unë e kam ngrehur një shqetësim të fermerëve të Republikës së Kosovës lidhur me ndalimin ematrikulimit të kafshëve, ose shenjëzimin e tyre me numër identifikues në vesh.Shumë fermerë diskriminohen për shkak të këtij udhëzimi administrativ, që është vendo
Lexo më shumë
Memli Krasniqi Po
28/10/2016 Sport
Çështja është te palestra sportive e financuar nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit që ka filluar para shtatë vjetëve, për arsye banale ende nuk është funksionalizuar, edhe pse ka qenë në prag të përurimit. Të rinjtë shtimjanë, edhe pse kë
Lexo më shumë
Kujtim Shala Jo
19/01/2017 Sociale
Kemi gjendjen e rëndë të invalidëve, Qeveria dhe ministri juaj, zoti Abrashi, nuk ka sjellë asnjë rezultat pozitiv për pjesën më të ndjeshme të shoqërisë sonë, invalidët e luftës. Neglizhenca e mosformimit të një komisioni për përcaktimin e shkallës së i
Lexo më shumë
Arban Abrashi Jo
09/02/2017 Sociale
Pyetja ka të bëjë lidhur me invalidët e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, për të cilët Komisioni i Verifikimit e ka kryer punën e vet, por certifikatat qysh tash i kanë marrë disa invalidë, por Komisioni i cili duhet të merret me përcaktim
Lexo më shumë
Arban Abrashi Po