Pyetjet parlamentare të: Puhie Demaku

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
15/05/2015 Punë të Jashtme
Ndonëse zëvendëskryeministri dhe ministri i Punëve të Jashtme refuzon të marrë pjesë nëseancat plenare të këtij Kuvendi, megjithatë do ta parashtroj këtë pyetje, të cilën e kamparashtruar kohë më parë.Çështja është këtu se që nga viti 2013, ish-mi
Lexo më shumë
Enver Hoxhaj Jo
15/05/2015 Punë të Jashtme
Me datën 29 prill të këtij viti, presidenti i Lidhjes Qytetare Shqiptaro-Amerikane zoti XhozefDiogardi, ka paraqitur një raport real për Qeverinë e Kosovës, para Komisionit për Punë tëJashtme të Kongresit Amerikan me ç’rast ai konstatoi se elita po
Lexo më shumë
Isa Mustafa Jo
07/07/2016 Punë të Jashtme
Bashkatdhetarët tanë që jetojnë në Norvegji na kanë informuar se Drejtoria e policisë në Ministrinë e Punëve të Brendshme të Norvegjisë ka marrë një vendim mbi pasaportat norvegjeze, në bazë të të cilit shtetasit norvegjezë të lindur në shtetet e tjera,
Lexo më shumë
Enver Hoxhaj Jo
04/08/2016 Punë të Jashtme
Bashkatdhetarët tanë që jetojnë në Norvegji na kanë informuar se Drejtoria e Policisë në Ministrinë e Punëve të Brendshme në Norvegji ka marrë një vendim mbi pasaportat norvegjeze, në bazë të të cilit shtetasit norvegjez të lindur në shtetet tjera, ku in
Lexo më shumë
Enver Hoxhaj Po