Dialogu Kosovë - Serbi në Kuvend gjatë vitit 2016

Gjatë vitit 2016, tema e dialogut për normalizim të marrëdhënieve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë është diskutuar në 6 seanca të Kuvendit të Kosovës, nga të cilat kanë dalë edhe dy rezoluta rreth kësaj çështjeje. Deputetët e Kuvendit kanë parashtruar vetëm 14 pyetje parlamentare rreth dialogut dhe marrëveshjeve të arritura. Nga numri i përgjithshëm i mbledhjeve të komisioneve të Kuvendit të mbajtura në vitin 2016, në 7 prej tyre janë diskutuar edhe çështjet e dialogut dhe marrëveshjet e arritura mes këtyre dy shteteve. 

Ke gjetur një fakt?

Na dërgo faktin e gjetur nga të dhënat e platformës dhe ne do ta përgatisim atë sikurse faktet e tjera që t’a shpërndash me shoqëri!