Cilat janë pesë shqetësimet kryesore të të rinjve të Kosovës?

Sipas rezultateve të nxjerra nga realizimi i hulumtimit nga KDI, me të rinjtë e moshave 17 deri 21 vjeç, del se pesë shqetësimet kryesore të të rinjve janë papunësia, zhvillimi ekonomik, korrupsioni, shëndetësia dhe liberalizimi i vizave. Kurse, temat tjera mjaft të debatuara si Demarkacioni i kufirit me Malin e Zi, transformimi i FSK-së në ushtri, integrimet evropiane dhe të tjerat tërheqin vëmendjen e një numri të vogël të këtyre të rinjve.

Ke gjetur një fakt?

Na dërgo faktin e gjetur nga të dhënat e platformës dhe ne do ta përgatisim atë sikurse faktet e tjera që t’a shpërndash me shoqëri!