A preferojnë të rinjtë diplomaci apo ushtri të fortë për të siguruar paqen?

Në pyetjen se cila është mënyra më e mirë për të siguruar paqen, ushtria apo diplomacia e fortë, sipas rezultateve të nxjerra nga realizimi i hulumtimit nga KDI, me të rinjtë e moshave 17 deri 21 vjeç, del se shumica e të rinjve (65%) kanë vlerësuar se mënyra më e mirë për të siguruar paqen në vend është përmes diplomacisë. Kurse, vetëm 35% e të rinjve e shohin ushtrinë si mënyrë për garantimin e paqes.

Ke gjetur një fakt?

Na dërgo faktin e gjetur nga të dhënat e platformës dhe ne do ta përgatisim atë sikurse faktet e tjera që t’a shpërndash me shoqëri!