Pyetjet drejtuar deputetit Visar Ymeri

  • 07/04/2017 Pyet: Shqipron Ferizaj

    Deputeti Ymeri a mund të më tregoni se çka dalloni ju si parti prej partive të tjera, pse ne duhet t'iu votojmë juve para partive të tjera, dhe çka i'u bën juve si parti me demokratike se partitë e tjera?

  • 01/12/2016 Pyet: Pëllumbi Mitrovicë

    Si kryetar i grupit parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje kam një pyetje që lidhet me çështjen e mos votimit të Ligjit për transformimin e FSK-së në ushtri. A mund të na i tregoni disa nga arsyet pse ju nuk e votuat këtë ligj në kohen kur kryeministër aktual ishte z.Hashim Thaçi. Këtë pyetje po e parashtroj për arsye se ende ne jemi duke i bartur pasojat e mos votimit të atij ligji, duke e pasur parasysh se në atë kohë edhe Lista Serbe ishte pro votimit të këtij ligji, kurse tani siç e dimë Lista Serbe janë plotësisht kundër këtij ligji. Faleminderit për mirëkuptimin tuaj. Të gjitha të mirat.