Pyetjet drejtuar deputetit Arben Gashi

  • 24/03/2017 Pyet: Mentor Prishtinë

    A do ta votoni ligjin për transformimin e FSK-së ne ushtri?

    26/03/2017 Pas 2 ditëve


    Une preferoj që ky proces të realizohet me ndryshime kushtetuese, si dhe në koordinim me NATO dhe SHBA, gjithsesi për këtë çështje jam që Kosova të bëhet me ushtri.

  • 12/12/2015 Pyet: Ragip Istog

    Pse nuk krijohen shoqata miqësie me vendet që nuk na kanë njohur, apo ndonjë mekanizëm tjeter lobues si binjakzim me qytete të shteteve që nuk na kanë njohur, me qëllim të krijimit të miqësive dhe sensibilizimit për njohje?