Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Blerta Deliu-Kodra

Blerta Deliu-Kodra

  • PartiaPARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS PARTIA E DREJTËSISË LËVIZJA PËR BASHKIM PARTIA SHQIPTARE DEMOKRISTIANE E KOSOVËS PARTIA KONSERVATORE E KOSOVËS (PDK/PD/LB/PSHDK/PK)
  • Grupi ParlamentarPDK (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V
  • Komisionet Komisioni për Punë të Jashtme
  • Numri total i votave7,479
  • Më së shumti votaSkenderaj (4,208)
  • Komuna e lindjes Prishtinë
  • Data e lindjes 08.12.1980
  • Kualifikimi Shkenca Politike

Pjesëmarrja në seanca plenare

90%

89 nga 98 seanca

Rangimi: e 14-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

96%

57 nga 59 votime

Rangimi: e 26-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

50%

2 nga 4 pyetje

Rangimi: e 3-ta

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet