Adem Grabovci

Adem Grabovci

 • PartiaPARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS PARTIA E DREJTËSISË LËVIZJA PËR BASHKIM PARTIA SHQIPTARE DEMOKRISTIANE E KOSOVËS PARTIA KONSERVATORE E KOSOVËS (PDK/PD/LB/PSHDK/PK)
 • Grupi ParlamentarPDK (PDK)
 • Legjislaturat pjesëmarrëseIII, IV, V
 • Komisionet Komisioni Parlamentar për Stabilizim Asociim
 • Numri total i votave11,962
 • Më së shumti votaPejë (2,767)
Krahaso me deputet tjetër
 • Komuna e lindjes Pejë
 • Data e lindjes 09.04.1960
 • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

94%

93 nga 98 seanca

Rangimi: i 8-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

89 nga 89 votime

Rangimi: i 1-ri

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: i 5-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 12/07/2016 Pyet: Dr. Arbeni Ferizaj

  Gjatë shqyrtimit të rishikimit të buxhetit a do të futet në rishikim edhe çështja e mjekëve specialistë të papunë? Grupi jonë janë mjeke specialistë të lëmive të ndryshme, e ka dy vite që janë duke kërkuar të punojnë në profesionin e tyre.

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Adem Grabovci

PDK/PD/LB/PSHDK/PK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti