Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 14
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 0
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 2
 • Të pranishëm: Sabri Hamiti, Adem Grabovci, Selvije Halimi, Donika Kadaj-Bujupi, Time Kadrijaj, Valdete Bajrami, Njomza Emini

  Munguan: Xhavit Haliti, Ismet Beqiri, Visar Ymeri, Pal Lekaj, Nenad Rasic, Kujtim Paqaku, Luljeta Veselaj-Gutaj, Muhamet Mustafa, Slobodan Petrovic

  Të ftuar: Skënder Hyseni - Ministër i Punëve të Brendshme

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Raportimi i Ministrit për Punë të Brendshme, Skënder Hyseni

   Raportim
  • 3. Të tjera

 • Të pranishëm: Sabri Hamiti, Adem Grabvoci, Selvije Halimi, Ismet Beqiri, Pal Lekaj, Time Kadrijaj, Valdete Bajrami, Njomza Emini, Donika Kadaj-Bujupi

  Munguan: Xhavit Haliti, Ilir Deda, Visar Ymeri, Nenad Rasic, Kujtim Paqaku, Luljeta Veselaj-Gutaj, Muhamet Mustafa, Slobodan Petrovic

  Të ftuar: Edita Tahiri - Ministre për Dialog

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Raportimi i Ministres për Dialog, Edita Tahiri

   Raportim
  • 3. Të tjera

 • Të pranishëm: Xhavit Haliti, Sabri Hamiti, Adem GrabovIsmet Beqiri, Donika Kadaj-Bujupi, Time Kadrijaj, Kujtim Paqaku, Njomza Emini

  Munguan: Selvije Halimi, Visar Ymeri, Pal Lekaj, Valdete Bajrami, Nenad Rasic, Luljeta Veselaj-Gutaj, Muhamet Mustafa, Slobodan Petrovic

  Të ftuar: Mimoza Ahmetaj - Ministre e Integrimeve Evropiane; Dhurata Hoxha - Ministre e Drejtësisë; Blerand Stavileci - Ministër i Zhvillimit Ekonomik; Hykmete Bajrami - Ministre e Tregtisë dhe Industrisë

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së Komisionit për Stabilizim Asociim, BE-Kosovë me datë 27 mars 2017

   I miratuar
  • 3. Takim pune me anëtaret e Projektit të Binjakëzimit

  • 4. Raportimi i Ministres së Drejtësisë, Dhurata Hoxha

   Raportim
  • 5. Raportimi i Ministres për Integrime Evropiane, Mimoza Ahmetaj

   Raportim
  • 6. Raportimi i Ministres së Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami

   Raportim
  • 7. Raportimi i Ministrit për Zhvillim Ekonomik, Blerand Stavileci

   Raportim
  • 8. Të tjera

 • Të pranishëm: Xhavit Haliti, Sabri Hamiti, Ismet Beqiri, Donika Kadaj-Bujupi, Pal Lekaj, Time Kadrijaj, Valdete Bajrami, Kujtim Paqaku, Luljeta Veselaj-Gutaj, Njomza Emini

  Munguan: Adem Grabovci, Selvije Halimi, Visar Ymeri, Nenad Rasic, Muhamet Mustafa, Slobodan Petrovic

  Të ftuar: Enver Hoxhaj - Ministër i Punëve të Jashtme & Ferat Shala - Ministër i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Raportimi i ministrit të Punëve të Jashtme, Enver Hoxhaj dhe ministrit për Mjedis dhe Planifikim Hapësinor, Ferat Shala

   Raportim
  • 3. Të tjera

 • Të pranishëm: Xhavit Haliti, Sabri Hamiti, Selvije Halimi, Donika Kadaj-Bujupi, Visar Ymeri, Time Kadrijaj, Pal Lekaj, Valdete Bajrami, Nenad Rasic, Njomza Emini

  Munguan: Adem Grabovci, Ismet Beqiri, Kujtim Paqaku, Luljeta Veselaj-Gutaj, Muhamet Mustafa, Slobodan Petrovic

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së 2-të të mbajtur me datë 24-25 nëntor 2016 në Strasburg

   I miratuar
  • 3. Draft agjenda dhe draft programi për mbedhjen e 3-të të përbashkët të KPSA-së që do të mbahet në Prishtinë me datë 20-21 prill 2017

   I miratuar
  • 4. Të tjera

Filtro
 • Meetings:2
 • Të pranishëm: Sabri Hamiti, Adem Grabvoci, Selvije Halimi, Ismet Beqiri, Pal Lekaj, Time Kadrijaj, Valdete Bajrami, Njomza Emini, Donika Kadaj-Bujupi

  Munguan: Xhavit Haliti, Ilir Deda, Visar Ymeri, Nenad Rasic, Kujtim Paqaku, Luljeta Veselaj-Gutaj, Muhamet Mustafa, Slobodan Petrovic

  Të ftuar: Edita Tahiri - Ministre për Dialog

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Raportimi i Ministres për Dialog, Edita Tahiri

   Raportim
  • 3. Të tjera

 • Të pranishëm: Xhavit Haliti, Sabri Hamiti, Adem Grabovci, Selvije Halimi, Ismet Beqiri, Donika Kadaj - Bujupi, Visar Ymeri , Time Kadrijaj, Nenad Rasic, Pal Lekaj, Valdete Bajrami, Muhamet Mustafa

  Munguan: Kujtim Paqaku

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i draft Rregullores së Punë së KPSA-së

   I miratuar
  • 3. Gjendja e marrëdhënieve BE-Kosovë

  • 4. Dialogu politik dhe funksionimi i institucioneve demokratike

  • 5. Marrëdhëniet me fqinjët dhe bashkëpunimi rajonal, duke përfshirë dialogun e lehtësuar mes Kosovës dhe Serbisë nga BE-ja

  • 6. Zhvillimi ekonomik në lidhje me sundimin e ligjit, përfshirë luftën kundër korrupsionit