Sabri Hamiti

Sabri Hamiti

 • PartiaLIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)
 • Grupi ParlamentarLDK (LDK)
 • Legjislaturat pjesëmarrëseI, II, III, IV, V
 • Komisionet Komisioni Parlamentar për Stabilizim Asociim
 • Numri total i votave12,787
 • Më së shumti votaPrishtinë (3,089)
Krahaso me deputet tjetër
 • Data e lindjes 10.05.1950
 • Kualifikimi Filologji

Pjesëmarrja në seanca plenare

95%

94 nga 98 seanca

Rangimi: i 6-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

95%

85 nga 89 votime

Rangimi: i 33-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Pyetjet drejtuar deputetit

  Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Sabri Hamiti

LDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti