Salih Salihu

Salih Salihu

Krahaso me deputet tjetër
  • Komuna e lindjes Viti
  • Data e lindjes 01.04.1970
  • Kualifikimi Bujqësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

76%

75 nga 98 seanca

Rangimi: i 29-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

94%

34 nga 36 votime

Rangimi: i 37-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Pyetjet drejtuar deputetit

    Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Salih Salihu

LVV

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
    Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti